Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Radiátor forgalmazók képes leírás - Radiátor.tlap.hu
részletek »

Radiátor forgalmazók - Radiátor.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: radiator.tlap.hu » Radiátor forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 32 db
Aluradiátor

Aluradiátor

A Biasi alumínium tagos radiátorok 2-10 tagos kiszerelésben készülnek. Tagosító közcsavarokkal a tagosításnak köszönhetően, a hőigény szerint vagy a megrendelő kérésének megfelelően növelhető a méretük. A tagok szélessége 80 mm, az alumínium radiátorok kötéstávolsága a beépítési helytől függően 350 mm, 500 mm, 600 mm és 800 mm. A Biasi alumínium tagos radiátorok 2-10 tagos kiszerelésben készülnek. Tagosító közcsavarokkal a tagosításnak köszönhetően, a hőigény szerint vagy a megrendelő kérésének megfelelően növelhető a méretük. A tagok szélessége 80 mm, az alumínium radiátorok kötéstávolsága a beépítési helytől függően 350 mm, 500 mm, 600 mm és 800 mm.

Aqua-Maxima

Aqua-Maxima

Az acéllemez lapradiátorokat - a hőteljesítményükhöz viszonyított - alacsony áruknak és diszkrét megjelenésüknek köszönhetően igen elterjedten alkalmazzák Európa minden országában. Nem véletlen, hogy az acéllemez lapradiátorok részesedése a legnagyobb Európa szerte. Térhódításuk nem csak alacsony áruknak köszönhető, a gyártók és fejlesztők is sokat tettek azért, hogy a külcsín és a funkció is vonzóvá tegye termékeiket. A hagyományosnak mondható kivitelűek mellett már találkozhatunk - a magyar piacon is - változatos és ugyancsak esztétikus megoldásokkal is. Ilyenek például a beépített vagy más néven rejtett szelepes radiátorok, amelyeknél a szelepoldalon (jobb vagy bal) alul található a csatlakozásipont, de vannak már olyan termékek is melyeknél középen alul van a csatlakozás. Egyes változatoknak a frontlapja síkfelületű. A színválaszték is bőséges; van olyan magyarországi gyártó, aki a termékeit sokféle RAL és szaniter színben is kínálja.Léteznek teljesen univerzális radiátorok is. Ilyen például az úgynevezett T6-os modell, amelynek csatlakozása középen alul található. A csatlakozás és a szelepek alig észrevehetők. Egy csatlakozáshoz 662 féle radiátor csatlakoztatható. Ez utóbbi radiátor abban az esetben is megoldási lehetőséget biztosít tervezőnek, kivitelezőnek, de még a megrendelőnek is, ha tisztázatlan a fűtendő helyiség funkciója, és emiatt ismeretlen teljesítményű, típusú

Benedek Szerelvény Kft.

Benedek Szerelvény Kft.

Vogel Radiátorok forgalmazása. Vállalkozásunk 1994 óta foglalkozik épületgépészeti termékek forgalmazásával.Szortimentünk kizárólag magas színvonalú, nagy múltú, fejlesztésekben élenjáró európai gyártók termékeit tartalmazza, melyek minősége garantálja partnereink hosszú távú elégedettségét. Beszerzéseinket nagykereskedelmi logisztikai központunk végzi, ami nagyban elősegíti piacképes árképzésünket. Üzletünkben dolgozó kollégáink folyamatos szakmai fejlődését rendszeres külföldi és hazai oktatásokkal segítjük. A sikeres anyagbeszerzést átfogó, nagy mérettartományokat is tartalmazó raktárkészletünk biztosítja, melyek kiszállítását az egész ország területére vállaljuk. Győzödjön meg róla személyesen, szívesen állunk rendelkezésére.

Csépcső Gáz Kft.

Csépcső Gáz Kft.

Dunaferr, Purmo, Vogel ∓Noot Az általunk forgalmazott óriási termékválasztékot számtalan nagykereskedő kínálatából állítottuk össze. Ezekről a termékekről részletes és hiteles információkat kizárólag a nagykereskedők honlapján talál, melyek elérhetőségeit - az Ön kényelme érdekében - az alábbi táblázatba gyűjtöttünk össze:

CTW Hungária Kft.

CTW Hungária Kft.

SIME Öntöttvas radiátorok forgalmazása.

Cu-Impex

Cu-Impex

Kérem, engedje meg, hogy néhány gondolatban bemutassuk Önnek vállalkozásunkat. A CU-IMPEX Kft 1995-ben alakult Bt formájában, egy kiskereskedelmi egységekbõl álló beszerzési társaság importõreként, és mint nagykereskedelmi raktárbázis. Majd a forgalom és a vevõkör bõvülése, megkívánta a társasági forma átalakítását 2002-ben, Kft-vé. Az általunk képviselt külföldi cégek bizalma és a hazai partnereink hûsége segítségül szolgált egy európai szintû raktárbázis és folyamatosan bõvülõ kiskereskedelmi hálózat kialakításában. Vállalkozásunk nagy szerepet vállalt a Skót McAlpine termékek magyarországi bevezetésében. Az elmúlt évek során az általunk forgalmazott és importált termékek köre, külföldi partnereink száma folyamatosan bõvült. Széles kínálattal rendelkezõ raktárkészletünk mellé kiváló szaktudással rendelkezõ kollégáink állnak Partnereink rendelkezésére.

D-ÉG

D-ÉG

A D-ÉG Pontok a D-ÉG radiátorok a kapcsolódó uNi-Tech szereléstechnika, a saját D-ÉG - néven forgalmazott vezető világcégek által gyártott termékek, valamint a magyarországi jelentősebb cégek márkakereskedői, képviselői. Társaságunk saját vállalattal van jelen Szerbiában és Romániában. Stratégiai együttműködést alakított ki partnereivel Boszniában, Ukrajnában, Oroszországban és Ausztriában. Radiátor termékeink ezen országokon kívül megtalálhatók Svédországban, Dániában, Szlovéniában, Horvátországban, Montenegróban, Macedóniában, Moldáviában, Lettországban, Mongóliában, Kanadában, Cipruson. Bővülő kereskedelmi kapcsolataink mellett nagy hangsúlyt fektetünk partnereink képzésére, oktatására. Büszkék vagyunk arra, hogy több mint kétezer szerelő fogadta el meghívásunkat ebben az évben az új termékek bemutatására és a hozzákapcsolódó gyárlátogatásra. Szállítóinknak is köszönhetően 2007-ben 140 partnerünk utazott velünk, a D-ÉG Tours-szal közösen Európa több országába, hogy megismerkedjen beszállítóink termelési feltételeivel, ízelítőt és bemutatót kapjon a jövőben megjelenő termékekről, újdonságokról. Társaságunk ismeretterjesztő lapja, a Hírhullám 2000. szeptember óta jelenik meg rendszeresen, és évről-évre nő az olvasottsága az épületgépész szakma körében. Idén harmadik alkalommal jelent meg a piacon egyedülálló D-ÉG Termékkatalógus, ami teljes körű műszaki információt nyújt min

Design radiátor

Design radiátor

A Bács-Zöldenergia Kft. elsődleges tevékenysége - az alternatív energia rendszermegoldások - mellett prémium kategóriás design radiátorok értékesítésével foglalkozik. A Cordivari által gyártott formatervezett radiátorok az otthon igazi díszei, nem csak hasznos kelléke a lakásnak, hanem harmonikusan illeszkedik is az otthon arculatához. A Cordivari radiátorok egyedi méret szerint rendelésre készülnek, hogy méginkább megfeleljenek az elvárásoknak.

Fried

Fried

Fürdőszobai radiátorok forgalmazása. különböző feladatok megoldásában nyújtunk segítséget. Ingyenesen látványtervet biztosítunk a burkolatok és a berendezési tárgyak elhelyezéséhez. A vásárló drága idejét figyelembe véve interneten egyeztetjük a terveket, árajánlatot az előlegszámlát is ebben a formában tudjuk megküldeni, hogy otthon a karosszékből kényelmesen szépíthesse álmai otthonát. A rendelési idő 3 naptól, 3 hétig történhet ezzel az idővel a konkurenciánkhoz képest heteket nyerhet, hamarabb élvezheti az elsőrangú fürdőjét.

Hirdetés
GFKV Kft.

GFKV Kft.

Star acéllemez radiátorok forgalmazása. Radiátor árlista és méret táblázat. Élenjáró technológia, kiváló minőség, magas hőleadás , kétszeres festékréteg, lekerekített sarkok, 200 mm magasságban is, kondenzációs kazánnal is ajánlott, kiemelkedő ár-minőség arány, esztétikus, kompakt megjelenés, kisgyermekek számára is biztonságos, széles típus- és méretválaszték, 10 év garancia(zárt rendszerben).

Idomok Kft.

Idomok Kft.

Delta és Demat radiátorok forgalmazása.

Kométa2001

Kométa2001

Fő tevékenységi körünk a fűtés- és szanitertechnikához, illetve szerényebb mértékben a klímatechnikához kapcsolódó rendszerek, készülékek, berendezési tárgyak, tartozékok és szerelési anyagok kis- és nagykereskedelmi értékesítése. Vállalkozásunk márkakereskedője számos kedvelt, kiváló minőségű terméknek (Vaillant Saunier Duval, Junkers, Immergas, Alföldi, Kludi, Mofém). Közvetlenül importálunk több termékcsoportot - acéllemez radiátorokat, ötrétegű csővezetékeket és idomokat, műanyag csöveket. Mindent megtalál termékeink között legyen az: radiátor, ötrétegű cső, idom, kulcsos csatlakozó, gázkazán, gázkészülék, napkollektor, átfolyós vízmelegítő, csőradiátor, vegyestüzelésű kazázn, szoba termosztát vagy bármilyen szaniter, fürdőkád, zuhanykabin, mosdó, wc, csaptelep.

Lángőr Kft.

Lángőr Kft.

A LÁNGŐR Tüzeléstechnikai Szaküzlet raktárról kínál gázkészüléket, gázégő- gázkazán és gáztűzhely alkatrészt, gázszerelési anyagot, gáz- és szénmonoxid érzékelőt. A [Termékeink] menüpont alatt WEBáruház működik. Jelenleg 75 cikkcsoportban, 4817 termék található,ebből akciós áron 80 db !

MART Kft.

MART Kft.

Vogel &oot radiátorok forgalmazása.Kazánok, hőszivattyú, kazántartozékok, hőcserélők Alfa Laval, APV, Ariston, Buderus, Hajdu, Bosch (Junkers), Rehau, Remeha, Stiebel Eltron, Termomax, Vaillant, Viessmann, Wolf, Quadriga, VIGAS, EKO KARBON, DARIUS Fűtőtestek, padlófűtés Betatherm, Kampmann, Magra, Rehau, Romantik, Star, Uponor/Unipipe, Uponor/Wirsbo, Vogel &Noot, Wavin, Zehnder Padlófűtési rendszerek Comap, Rehau, Romantik, Uponor/Unipipe, Uponor/Wirsbo, Fűtési szerelvények Comap, Danfoss, Herz, Honeywell, IMI, MOFÉM, Siemens, Oventrop Keringető szivattyúk Grundfos, Wilo Kiegyenlítő tartályok Flamco, Reflex Keverők, termosztátok, szabályozások Danfoss, Bosch Junkers, Eberle, Esbe, Honeywell, Oventrop, Siemens, Vaillant Gázleágazó rendszerek és gázszerelvények Gázgép, Jutec, Kögáz KLÍMA- LÉG- ÉS HŰTÉSTECHNIKA Közvetlen hűtőberendezések Daikin, Fujitsu, LG, Midea, Stiebel Eltron Közvetett hűtőberendezések Aermec, Daikin, Eden, York

Merkapt Kft.

Merkapt Kft.

A MERKAPT Kft. 1991 óta működő, magyar tulajdonban lévő épületgépészeti kereskedés. Budapesten négy kiskereskedelmi üzletünk a szerelők és építkezők igényeit szolgálja ki. Viszonteladó partnereinket a 2001-ben megújult, 1500 m2-es központi raktárunkból látjuk el, valamint az ország több pontján működő telephelyeinkről rugalmas anyagellátást tudunk biztosítani számukra Az elmúlt évek alatt számos beruházás valósult meg a cégünk által importált termékek beépítésével. Közel húsz európai gyártóval állunk közvetlen kapcsolatban, így a belföldi forgalmazás mellett az exportértékesítésünk is egyre jelentősebbé vált. Árukészletünk folyamatosan bővülő választékával az épületgépészet több ágazatát is kiszolgáljuk, kínálatunkban megtalálhatók a víz-, gáz-, fűtéstechnikai és klímaszerelési anyagok.

Néber2000

Néber2000

A Dunaferr Plussz csoradiátor olyan modern megjelenésu törülközoszárító futotest, amellyel divatos és esztétikus formában valósítható meg a fürdok, WC-k, konyhák, gardróbok és egyéb helyiségek futése. Bovített funkció A belso tér felmelegítésén túl járulékosan még törülközok, fürdolepedok, apróbb ruhanemuk szárítására is lehetoséget nyújt. Modern, formatervezett külseje a magas építészeti igényeket is kielégíti. A lakás díszítoelemeként is alkalmazható. Lekerekített és sima csovégei óvnak a sérüléstol. Könnyen tisztítható, kellemes homérsékletet biztosít. Kettos felhasználhatóság A fürdoszoba-radiátorok belso téri futotestek, a meleg vizes futoberendezések eloírásainak felelnek meg. Alkalmazhatók egy- és kétcsöves szivattyús futési rendszerekben. Az utólag beszerelheto elektromos futopatron lehetové teszi a futési szezonon kívüli, a központi futéstol független alkalmazását. Egyedi kivitel A futotestek kizárólag készre lakkozott kivitelben kerülnek forgalomba, fehér vagy a megrendelo igénye szerinti RAL és szaniter színben. Az elektrosztatikus úton felhordott és magas hofokon beégetett fedoréteg tartós, selyemfényu bevonatot és esztétikus külsot eredményez.

Nimbusz

Nimbusz

Korszerű felületfűtési megoldások az RBM fal- mennyezeti és padlófűtési rendszerével. A Nimbusz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a weboldal segítségével szeretne Önnek bepillantást nyújtani széles termékválasztékába, folyamatosan frissülő termékkatalógusával és napra kész árlistájával. A Nimbusz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a weboldal segítségével szeretne Önnek bepillantást nyújtani széles termékválasztékába, folyamatosan frissülő termékkatalógusával és napra kész árlistájával.

Tuti menü