Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Radiátor linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Radiátor képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: radiator.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 93 db
Alurad

Alurad

Típusai: - ALURAD- Panel Kötéstávolságok: 300, 500, 600, 1000 - ALURAD- Viking: Kötéstávolságok: 300, 500, 600, 1000 14 érv a jó választáshoz: - Nagyon jó fajlagos hőleadás - Gyors felmelegedés - Hosszú élettartam (25 év) - Esztétikus, könnyen tisztítható felület - Fantasztikus méret- és színválaszték - Kis helyigény, kis súly - Kis víztér, hatékony vízfelhasználás - Környezetbarát technológia - Csatlakozások: 4db. G3/4?-os - 5 év garancia - Egyedülálló konstrukció: hegesztett alumínium csőváz, elől sima, hátul perforált alu fűtőlemezek a jobb hőleadás érdekében - Nagyon tartós, porszórt felület - Több, mint 30 év tapasztalat a tervezésben és a gyártásban - Szerelvény szett: 2 db G3/4? ? G1/2? szűkítő közcsavar, 1 db G3/4? záródugó, 1 db G3/4? légtelenítő - Függesztő szett: 2 db tartócsavar, 2 db tipli

Aluradiátor

Aluradiátor

A Biasi alumínium tagos radiátorok 2-10 tagos kiszerelésben készülnek. Tagosító közcsavarokkal a tagosításnak köszönhetően, a hőigény szerint vagy a megrendelő kérésének megfelelően növelhető a méretük. A tagok szélessége 80 mm, az alumínium radiátorok kötéstávolsága a beépítési helytől függően 350 mm, 500 mm, 600 mm és 800 mm. A Biasi alumínium tagos radiátorok 2-10 tagos kiszerelésben készülnek. Tagosító közcsavarokkal a tagosításnak köszönhetően, a hőigény szerint vagy a megrendelő kérésének megfelelően növelhető a méretük. A tagok szélessége 80 mm, az alumínium radiátorok kötéstávolsága a beépítési helytől függően 350 mm, 500 mm, 600 mm és 800 mm.

Aqua-Maxima

Aqua-Maxima

Az acéllemez lapradiátorokat - a hőteljesítményükhöz viszonyított - alacsony áruknak és diszkrét megjelenésüknek köszönhetően igen elterjedten alkalmazzák Európa minden országában. Nem véletlen, hogy az acéllemez lapradiátorok részesedése a legnagyobb Európa szerte. Térhódításuk nem csak alacsony áruknak köszönhető, a gyártók és fejlesztők is sokat tettek azért, hogy a külcsín és a funkció is vonzóvá tegye termékeiket. A hagyományosnak mondható kivitelűek mellett már találkozhatunk - a magyar piacon is - változatos és ugyancsak esztétikus megoldásokkal is. Ilyenek például a beépített vagy más néven rejtett szelepes radiátorok, amelyeknél a szelepoldalon (jobb vagy bal) alul található a csatlakozásipont, de vannak már olyan termékek is melyeknél középen alul van a csatlakozás. Egyes változatoknak a frontlapja síkfelületű. A színválaszték is bőséges; van olyan magyarországi gyártó, aki a termékeit sokféle RAL és szaniter színben is kínálja.Léteznek teljesen univerzális radiátorok is. Ilyen például az úgynevezett T6-os modell, amelynek csatlakozása középen alul található. A csatlakozás és a szelepek alig észrevehetők. Egy csatlakozáshoz 662 féle radiátor csatlakoztatható. Ez utóbbi radiátor abban az esetben is megoldási lehetőséget biztosít tervezőnek, kivitelezőnek, de még a megrendelőnek is, ha tisztázatlan a fűtendő helyiség funkciója, és emiatt ismeretlen teljesítményű, típusú

AQUARAD

AQUARAD

AQUARAD design törölközőszárító csőradiátorok.

Arbonia

Arbonia

Arbonia Fürdőszobai radiátorok.

Baufa

Baufa

Baufa Fürdőszobai radiátor.

Benedek Szerelvény Kft.

Benedek Szerelvény Kft.

Vogel Radiátorok forgalmazása. Vállalkozásunk 1994 óta foglalkozik épületgépészeti termékek forgalmazásával.Szortimentünk kizárólag magas színvonalú, nagy múltú, fejlesztésekben élenjáró európai gyártók termékeit tartalmazza, melyek minősége garantálja partnereink hosszú távú elégedettségét. Beszerzéseinket nagykereskedelmi logisztikai központunk végzi, ami nagyban elősegíti piacképes árképzésünket. Üzletünkben dolgozó kollégáink folyamatos szakmai fejlődését rendszeres külföldi és hazai oktatásokkal segítjük. A sikeres anyagbeszerzést átfogó, nagy mérettartományokat is tartalmazó raktárkészletünk biztosítja, melyek kiszállítását az egész ország területére vállaljuk. Győzödjön meg róla személyesen, szívesen állunk rendelkezésére.

Betatherm

Betatherm

Betatherm Fürdőszobai csőradiátorok. Fürdőszobai radiátorok - csőradiátor, lapradiátor, radiátor tarozékok. A fürdőszobai radiátorok új generációjának tagja kiemelkedően jó tárolási és szárítási lehetőségekkel rendelkezik, 50 mm-es kötéstávolsága pedig a legkorszerűbb technikai trendeknek megfelelő. Szimmetrikus kialakítása miatt a gyűjtőcsövek jobb és baloldalon is elhelyezkedhetnek.

Betatherm fürdőszobai radiátorok

Betatherm fürdőszobai radiátorok

Miért a Betatherm radiátorok? A fürdőszobai radiátorok között megtalálhatók a hagyományos, valamint a különleges formájú csőradiátor termékek is. Az egyedi igényeket kielégítő rozsdamentes törölközőszárítós radiátorok is a kínálat részét képezik. A szobai radiátorok estében is megtalálhatók a hagyományos laposcső radiátorok, a különböző fűtőfalak, és az egyedi lapradiátorok egyaránt. Nálunk megtalálja a különleges igényeket kielégítő vízszintes és függőleges kivitelezésű lapradiátor termékeket egyaránt.

Hirdetés
Biasi

Biasi

A Biasi alumínium tagos radiátorok 2-10 tagos kiszerelésben készülnek. Tagosító közcsavarokkal a tagosításnak köszönhetően, a hőigény szerint vagy a megrendelő kérésének megfelelően növelhető a méretük. A tagok szélessége 80 mm, az alumínium radiátorok kötéstávolsága a beépítési helytől függően 350 mm, 500 mm, 600 mm és 800 mm.

Birossi

Birossi

Birossi örölközőszárító csőradiátorok.

Brandoni

Brandoni

Brandoni Fürdőszobai radiátorok. Brandoni Fürdőszobai radiátorok. Brandoni Fürdőszobai radiátorok. Brandoni Fürdőszobai radiátorok. Brandoni Fürdőszobai radiátorok. Brandoni Fürdőszobai radiátorok. Brandoni Fürdőszobai radiátorok. Brandoni Fürdőszobai radiátorok. Brandoni Fürdőszobai radiátorok. Brandoni Fürdőszobai radiátorok. Brandoni Fürdőszobai radiátorok. Brandoni Fürdőszobai radiátorok. Brandoni Fürdőszobai radiátorok. Brandoni Fürdőszobai radiátorok. Brandoni Fürdőszobai radiátorok. Brandoni Fürdőszobai radiátorok.

Calidor

Calidor

Calidor alumínium radiátorok.

COMAP

COMAP

Széles választék: sarok kivitel, megfordítható sarok kivitel, egyenes, térsarok; külső- vagy belsőmenetes illetve FIT csatlakozással. Csatlakozási lehetőségek: szorítógyűrűs csatlakozók rézcsövekhez, kalibrált acél csövekhez, PEX és PB, alumínium betétes AL/PEX csövekhez, valamint gyors csatlakozók (SarFit). Nikkelezett szeleptest. 5 év garancia Megfelel a PN - EN 215 szabványnak. Műszaki jellemzők Max. üzemi nyomás: 10 bar Max. üzemi hőmérséklet: 120 °C Max. nyomáskülönbség: 0,6 bar Nyomáskülönbség 25 dB(A) mellett: 0,2 bar Előnyök - Minden termosztatikus szelep záró-védő sapkával van ellátva, amelynek feladata: - a szelep védelme, - a szelep kézi működtetése, - a fűtőtest kiiktatása, (zárt állapot) - a hálózat megfelelő beszabályozásának ellenőrzése a szelep nyitott állapotba állításával, - A termosztatikus szelepek szeleptestjei PN - EN 215 szabványnak megfelelően készülnek.

Cordivari

Cordivari

Cordivari radiátorok.

Csépcső Gáz Kft.

Csépcső Gáz Kft.

Dunaferr, Purmo, Vogel ∓Noot Az általunk forgalmazott óriási termékválasztékot számtalan nagykereskedő kínálatából állítottuk össze. Ezekről a termékekről részletes és hiteles információkat kizárólag a nagykereskedők honlapján talál, melyek elérhetőségeit - az Ön kényelme érdekében - az alábbi táblázatba gyűjtöttünk össze:

CTW Hungária Kft.

CTW Hungária Kft.

SIME Öntöttvas radiátorok forgalmazása.

Tuti menü