Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fürdőszobai radiátor képes leírás - Radiátor.tlap.hu
részletek »

Fürdőszobai radiátor - Radiátor.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: radiator.tlap.hu » Fürdőszobai radiátor
Keresés
Találatok száma - 24 db
AQUARAD

AQUARAD

AQUARAD design törölközőszárító csőradiátorok.

Arbonia

Arbonia

Arbonia Fürdőszobai radiátorok.

Baufa

Baufa

Baufa Fürdőszobai radiátor.

Betatherm

Betatherm

Betatherm Fürdőszobai csőradiátorok. Fürdőszobai radiátorok - csőradiátor, lapradiátor, radiátor tarozékok. A fürdőszobai radiátorok új generációjának tagja kiemelkedően jó tárolási és szárítási lehetőségekkel rendelkezik, 50 mm-es kötéstávolsága pedig a legkorszerűbb technikai trendeknek megfelelő. Szimmetrikus kialakítása miatt a gyűjtőcsövek jobb és baloldalon is elhelyezkedhetnek.

Birossi

Birossi

Birossi örölközőszárító csőradiátorok.

Brandoni

Brandoni

Brandoni Fürdőszobai radiátorok. Brandoni Fürdőszobai radiátorok. Brandoni Fürdőszobai radiátorok. Brandoni Fürdőszobai radiátorok. Brandoni Fürdőszobai radiátorok. Brandoni Fürdőszobai radiátorok. Brandoni Fürdőszobai radiátorok. Brandoni Fürdőszobai radiátorok. Brandoni Fürdőszobai radiátorok. Brandoni Fürdőszobai radiátorok. Brandoni Fürdőszobai radiátorok. Brandoni Fürdőszobai radiátorok. Brandoni Fürdőszobai radiátorok. Brandoni Fürdőszobai radiátorok. Brandoni Fürdőszobai radiátorok. Brandoni Fürdőszobai radiátorok.

Cordivari

Cordivari

Cordivari radiátorok.

DeLonghi

DeLonghi

DeLonghi csőradiátor.kívánság szerint jobbos és balos kivitel egy, vagy többrétegű a hőigénynek megfelelően integrált szelepgarnitúra 50 mm-es csatlakozás integrált termosztátfejjel elektromos pótfűtési lehetőség Jive-E típus csak elektromos fűtéssel magasság: 1500, 1800 mm szélesség: 500, 600 mm mélység: 140 mm

DEMAT

DEMAT

DEMAT íves, krómozott csőradiátorok. A radiátorok a legmodernebb technológiával, kiváló szakemberek felügyelete mellett készülnek. A felület megtisztítása után, mely vegyi úton történik, a panelek korrózió elleni védelmet kapnak, majd polyster porszórásos technológiával megkapják végleges RAL 9010 színüket.

Hirdetés
Dunaferr plussz

Dunaferr plussz

Dunaferr plussz csőradiátorok.

Elektromos törölközőszárító

Elektromos törölközőszárító

Ezek a radiátorok két méretben kaphatók, fehér és ezüst színekben, így minden stílusú fürdőszobába illenek. A TBB és TBC típusokban egyaránt beépített elektronikus termosztát található, amely biztosítja az egyenletes hőfokot alacsony költségek mellett. A TBB típuson szabályozható a bekapcsolás, a hőmérséklet, és programozható/időzíthető is. A fürdőszoba fűtése mellett törölközőszárítóként is funkcionál. Tökéletes kiegészítője a központi fűtési rendszernek. A TBB típus bekapcsolható egy-két órás folyamatos fűtésre is, mely a törölközök gyors száradását szolgálja.

ENIX

ENIX

ENIX Fürdőszobai radiátor. What we produce We focus on developing luxurious and traditional bathroom radiators for central heating. We also make electric towel warmers, as well as heating elements with thermostats for radiators. How we produce We use the most advanced technology for soldering steel. In order to do so, we use copper and tunnel ovens with standing temperatures of 1100ºC. Only carefully selected galvanizing plants in Poland are responsible for chrome plating of our radiators. Materials we use We are proud to be supplied by high-quality steel producers based in Austria and Italy. Reliable manufacturers in Germany provide us with quality lacquers and anticorrosion productsurers.

FHL Björn

FHL Björn

A THEODORA fantázianevű csőradiátor szimmetrikus fűtőtest, mely 3 magassági és 3 szélességi alapméretben készül. A fürdőszobákon kívül hasznos darabja lehet a konyháknak, előszobáknak, sőt napjainkban egyre inkább teret hódító egy la­­kóterű lakásoknak, ahol térelválasztó elemként is használható. A fűtőtest ø20×1,2 mm-es acélcsőből és 30x30x1,5 mm-es zártszelvényből készül. Kötéstávolság: Sz-30 mm A radiátor megrendelhető az EU szabványnak megfelelően: 50 mm-es bekötési távolsággal.

Gorenje

Gorenje

Gorenje törölközőszárító radiátor.

HBF

HBF

HBF törülközőszárítós radiátor.

Mezora Design Kft. Fürdőszoba Stúdió

Mezora Design Kft. Fürdőszoba Stúdió

I-Radium Mikor gondolhattunk arra, hogy a radiátort mint egy szükséges fűtő testet, már nem kell takargatnunk, vagy padlóba rejtenünk, esetleg falfűtést alkalmaznunk, hogy otthonunk, fürdőszobánk könnyebben bútorozható legyen. Az I-Radium cég elsőként jelent meg a piacon infravörös technológiával fűtő radiátoraival mely sokkal hatékonyabb fűtési módot eredményez mint a hagyományos fűtés, hiszen először a testeket és tárgyakat melegíti fel és csak utána a körülötte lévő levegőt. Ezek a radiátorok már igazi műalkotások. Bezsebelhetjük vendégeink dicséretét és csodálkozását mikor megkérdezik: Ez tényleg egy radiátor? Ki gondolta volna!

Olasz design radiátor

Olasz design radiátor

Egy óra a Baltexben, 10 év kényelem fürdőszobájában. Exkluzív és kedvező árú, takarékosabb márkás olasz fürdőszoba radiátorokkal várjuk Önt. A minőségéről és egyedi design-járól világhíres Tubes radiátorgyártó különleges megoldásai közül Olaszországban képzett tanácsadók segítségével választhat bemutatótermeiben. A formatervezés újítást szül. Ennek jegyében született a KUBIK széria, mely formavilágában a hagyományos lekerekített részeket a szögletes váltja fel.

Tuti menü