Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Elektromos radiátorok képes leírás - Radiátor.tlap.hu
részletek »

Elektromos radiátorok - Radiátor.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: radiator.tlap.hu » Elektromos radiátorok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Elektromos radiátorok

Elektromos radiátorok

A weboldal környezettudatos embereknek szól, akik felismerik, hogy a fosszilis energiák kifogyó készlete folyamatos energia ár növekedéseshez vezet. A jövő energiája a megújuló energiák, szélenergia vagy napenergia. Egyszeri nagy beruházással megszabadulhat villanyszámlájától vagy elektromos fűtési lehetőségekkel a gázszámlájától.

Fagor

Fagor

Fagor Elektromos radiátorok. A Fagor Magyarországon 1995-ben alapított képviseletet. A képviselet 1997-ben átalakult Fagor Hungária Kft.-vé 100%-os spanyol tulajdonnal. Az elmúlt időszakban folyamatosan bővülő termékkörének, energiatakarékos, a legújabb technológiai megoldásokat képviselő háztartási készülékeinek köszönhetően nagy népszerűségre tett szert. A Fagor Hungária Kft. országos szervizhálózata biztosítja, hogy a Fagor termékek hosszú évekig segítsék a háziasszonyok munkáját.

Radeco

Radeco

RADECO ES elektromos fürdőszobai szárító Cikkszám: ES7 Gyártmány: RADECO Magasság: 1050 mm Szélesség: 450 mm Teljesítmény: 75W ~230 V-os működtetés. 180°-ban elforgatható a... RADECO ES7 elektromos fürdőszobai szárító RADECO ES elektromos fürdőszobai szárító Cikkszám: ES7 Gyártmány: RADECO Magasság: 1050 mm Szélesség: 450 mm Teljesítmény: 75W ~230 V-os működtetés. 180°-ban elforgatható a... RADECO ES7 elektromos fürdőszobai szárító RADECO ES elektromos fürdőszobai szárító Cikkszám: ES7 Gyártmány: RADECO Magasság: 1050 mm Szélesség: 450 mm Teljesítmény: 75W ~230 V-os működtetés. 180°-ban elforgatható a... RADECO ES7 elektromos fürdőszobai szárító

Sencor

Sencor

Sencor Elektromos radiátorok.

Solac

Solac

Solac Olajradiátorok, hősugárzók és egyéb elektromos hűtő-fűtő készülékek. A nagy teljesítményű Solac RA8019 olajradiátorral otthonában kellemes meleg lesz. A 2000 Wattos RA8019 9 melegítő elemmel és 2 teljesítmény fokozattal (1200 és 2000 W) rendelkezik. Az RA8019 egy nagyon pontos termosztátot is kapott, fagypont pozícióval. Az olajradiátor a biztonsági termosztáton és a fényjeles kapcsolón kívül más hasznos funkciókat is tartalmaz. A radiátor négy görgőjével és fogantyújával ráadásul nagyon könnyen mozgatható.

Thermor elektromos radiátor szakáruház

Thermor elektromos radiátor szakáruház

A heating.hu webáruházban kifejezetten Thermor és Vigo elektromos radiátor vásárolható. Szakáruházunkban az egyszerű, de biztonságos, zárt fűtőbetéttel ellátott hordozható villanyradiátor és a legkorszerűbb fali fűtőpanel egyaránt megtalálható. Az ErP ready fűtőkészülékekkel az elektromos fűtés a korábbiaknál gazdaságosabb és komfortosabb. A digitális vezérlésű fűtőkészülékek heti időzítéssel és számos, az energia felhasználást csökkentő funkcióval rendelkeznek, hogy a fűtés a lehető legkisebb mértékben terhelje a pénztárcát. Az IP 24 védettségnek köszönhetően a legtöbb általunk forgalmazott fali fűtőpanel fürdőszobában is felszerelhető. Ezen kívül elektromos törölközőszárító radiátor is rendelhető, az egyszerű termosztát nélküli verziótól az ErP ready digitális vezérlésű változatig.

Tuti menü